Grand Hotel Derin Blog

ATF-2023 Turizm Fuarı: Seyahat Tutkunları için Harika Bir Fırsat

ATF-2023 Turizm Fuarı: Seyahat Tutkunları için Harika Bir Fırsat

ATF-2023 Turizm Fuarı: Seyahat Tutkunları için Harika Bir Fırsat


Bir sonraki tatiliniz için mükemmel bir destinasyon arıyorsanız, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde Türkiye'nin Antalya şehrinde gerçekleşecek olan ATF-2023 Turizm Fuarı'nı ziyaret etmek isteyebilirsiniz. ATF-2023 Turizm Fuarı, Türk turizminin, kültürünün ve misafirperverliğinin en iyi örneklerini sunan prestijli bir etkinliktir. Bu fuarda, tarihi ve kozmopolit İstanbul'dan etkileyici ve huzurlu Akdeniz kıyısına kadar Türkiye'nin çeşitli ve güzel bölgelerini keşfetme şansınız olacak. Ayrıca, seyahat ihtiyaçlarınız için cazip paketler ve fırsatlar sunan çeşitli otellerin, tatil köylerinin, seyahat acentalarının ve havayollarının temsilcileriyle tanışıp etkileşimde bulunabileceksiniz.

Grand Hotel Derin: Farklı Bir Dört Yıldızlı Otel

ATF-2023 Turizm Fuarı'nda kaçırmamanız gerekenlerden biri de Kemer tatil bölgesinde bulunan dört yıldızlı Grand Hotel Derin. Grand Hotel Derin, sadece deniz kenarında bulunan bir otel değil, konforlu ve unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan benzersiz ve yenilikçi bir tesistir. Otelde geniş ve zarif odalar, büyük bir açık yüzme havuzu, bir spa ve wellness merkezi, bir restoran ve bar ile bir konferans salonu bulunmaktadır. Ayrıca otel, kültürel turlar, spor etkinlikleri, eğlenceler ve partiler gibi çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Grand Hotel Derin, seyahat edenleri Türkiye'nin en iyi otelleriyle buluşturan HelloOtel adlı bir otel pazarlama sisteminin ortağıdır.

HelloOtel Trend'in Genel Müdürü ve Acenteleri ile Tanışın

Grand Hotel Derin'de bir oda rezervasyonu yapmak ya da otel hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, ATF-2023 Turizm Fuarı'ndaki HelloOtel standını ziyaret edebilirsiniz. Burada otelin Genel Müdürü, Sayın Ali, ve lüks ve butik oteller konusunda uzmanlaşmış HelloOtel Trend bölümünün acenteleri ile tanışma fırsatınız olacak. Sayın Ali ve acenteler, sorularınızı yanıtlamaktan, bilgi sağlamaktan ve rezervasyonunuz için özel indirimler ve promosyonlar sunmaktan mutluluk duyacaklar. Ayrıca, 26 ve 27 Ekim'de onlara katılarak, Grand Hotel Derin ve HelloOtel Trend ağındaki kaliteli hizmet ve misafirperverlik hakkındaki görüş ve deneyimlerini paylaşacakları samimi bir buluşmaya katılabilirsiniz.

Türkiye'yi ve Harikalarını Keşfetmek için Bu Fırsatı Kaçırmayın

ATF-2023 Turizm Fuarı, Türkiye'nin güzelliğini ve çeşitliliğini ve turizm endüstrisinin zengin ve ilgi çekici kültürünü keşfetmek için nadir ve heyecan verici bir fırsattır. Seyahat planlarınız için en iyi fırsatları ve teklifleri bulabileceksiniz ayrıca Türkiye'nin zengin ve etkileyici kültürünü ve tarihini öğreneceksiniz. Ayrıca, Türk turizm sektörünün profesyonelleri ve uzmanlarıyla tanışıp iletişim kurarak seyahatinizi unutulmaz kılmak için rehberlik edecekler. Rahatlatıcı ve romantik bir kaçamak, eğlenceli ve maceralı bir tatil veya kültürel ve eğitici bir gezi arıyorsanız, hepsini ATF-2023 Turizm Fuarı'nda bulacaksınız. Bu fırsatı kaçırmayın ve biletlerinizi şimdi ayırtın!